2018-03-21

Karessa Pharma AB förstärker ledningen och utser ny CFO

Karessa Pharma Holding AB meddelar idag att man har utsett Björn Petersson som ny finanschef. Detta i ett led att förstärka ledningen och företaget.  

Björn har stor erfarenhet av finansiell styrning och har genom åren arbetat som controller, CFO, administrativ chef men även verksamhetschef. I roller från service- och tjänsteföretag, både noterade och ägarledda, och i egen verksamhet har Björn stor vana av förändringsledning och utveckling.

”Karessa är ett välskött utvecklingsföretag med både stora möjligheter och spännande utmaningar. Jag ser fram mot att bidra till Karessas tillväxt och att skapa nytta för den stora presumtiva målgruppen och för ägarna” säger Björn Petersson.

”Jag är mycket glad att vi har rekryterat Björn och därmed fått in en ny stark kraft i ledningen av Karessa. Jag sätter stort värde på Björns noggrannhet, finansiella erfarenhet och ledaregenskaper som nu kommer Karessa till godo” säger Michael Brobjer, VD Karessa Pharma Holding AB

Karessa tidigare CFO, Hans Richter, var anlitad som konsult och har formellt rapporteringsansvar för Karessa till och med kvartalsrapporten för Q1.

Ladda ner som PDF

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:
Michael Brobjer, VD, Karessa Pharma Holding AB (publ) 
Tel: 08-768 22 33
E-post: michael.brobjer@karessa.se