Välkommen till Karessa

Karessa är ett nytt svenskt läkemedelsbolag med målet att revolutionera marknaden för läkemedel som behandlar erektil dysfunktion. Genom innovation, nytänkande och patenterad teknik vill vi hjälpa män att återfå sin sexuella förmåga – utan att behöva planera långt i förväg.

Vårt läkemedel kommer inte tas i tablettform, utan istället distribueras rakt ut i blodomloppet via en film som fästs diskret vid munslemhinnan. Därigenom möjliggörs en snabbare och mer pålitlig effekt jämfört med traditionella orala tabletter.

Vår affärsmodell går ut på att kombinera beprövade, effektiva och godkända substanser med vår egen patenterade drug-delivery-plattform. Genom kombinationen skapar vi stora fördelar får såväl patienten som Karessa som bolag.

Årsredovisning 2015

undefined
Karessa och 2015
Ladda ner (PDF)

Intervju med Karessas VD

Analysguiden
BioStock augusti, 2016
Läs intervjun

Aktiespararna

undefined 
Aktiespararna september, 2016
Se film 

 

Pressmeddelanden

 

 

Karessas aktie får köprekommendation

Läs analysen här
(Analysguiden: 2016-09-07)

 

Två filmer om Karessa och vårt koncept

Docent och överläkare Stefan Arver ger en bakgrund till erektil dysfunktion

40 procent av alla 40-åriga män drabbas

40 procent av alla 40-åriga män lider av erektil dysfunktion, d.v.s oförmåga att få och behålla tillräcklig erektion för att framgångsrikt kunna genomföra samlag. Orsakerna kan vara fysiska, psykiska eller en kombination av båda. Till de största bakomliggande faktorerna hör ålder, annan medicinering och livsstil.

Läs mer om marknaden för läkemedel som behandlar erektil dysfunktion här.